Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Bolig og byggeri Byggeri Tegninger over din ejendom

Tegninger over din ejendom

Hvis du har brug for at finde tegninger over dit hus, placering af kloakledninger på din ejendom, dokumentation for din olietank eller lignende, kan du kigge på vores byggesagsarkiv

I kommunens filarkiv kan du finde bygningstegninger og anden dokumentation i forbindelse med de byggesager, der har været på en given ejendom. 

Sådan bruger du filarkivet

  • Når du går ind på filarkivet, skal du IKKE logge ind.  
  • Vælg den ønskede ejendom ved at taste adressen, matrikelnummeret eller ejendomsnummeret. Du kan nu se en liste med byggesager på ejendommen. Der er også vist et kortudsnit over ejendommens placering under listen.
  • Ved at klikke på dokumentikonet eller sagstitel, vises byggesagen nu som en PDF-fil, som du kan udskrive eller gemme. Du skal være opmærksom på, at enkelte sager ikke er tilgængelige for offentligheden grundet personfølsomme oplysninger.

Vær opmærksom på, at byggesager efter 2007 ikke er overført til filarkivet endnu, men vi arbejder løbende på at få overført dem, der mangler. Det kan altså være, at vi har byggesager journaliseret internt, som du ikke kan finde i filarkivet. I så fald, er du velkommen til at kontakte os på mail byg@koege.dk. Oplys blot hvilken adresse det drejer sig om og hvilket materiale du søger. 

Byggesag

Torvet 1, 4600 Køge

Åbningstider og telefontider

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje