Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Bolig og byggeri Ejerbolig Adresser og vejnavne

Adresser og vejnavne

Køge Kommune navngiver nye veje, opretter nye adresser og kan ændre i eksisterende adresser. Derfor skal du kontakte os, hvis du opdager fejl eller din GPS ikke kan finde den ønskede adresse.

Hvis du opdager fejl i en adresse  

Adresser og vejnavne bruges i mange forskellige digitale platforme, men de kan godt blive vist forskelligt og er ikke altid opdateret. På hjemmesiden www.danmarksadresser kan du altid se de aktuelle og opdaterede adresser i Danmark. Her kan du derfor kontrollere om adressen er registreret korrekt. 

Hvis du mener, at din adresse er registreret forkert, det kunne fx være på en forkert matrikel, så skal du sende en mail til it-gis@koege.dk med en beskrivelse af fejlen. Vi vil herefter undersøge sagen, og flytte husnummeret på plads, hvis der er tale om en fejl.

Hvis GPS’en ikke kan finde adressen

Måske har du oplevet, at din GPS ikke kan finde en bestemt adresse. Årsagen er ofte, at GPS’en eller det digitale kort ikke er opdateret med de nyeste adresser og vejnavne. Her kan kommunen desværre ikke hjælpe, og vi henviser i stedet til Danmarks Adresser for yderligere information.

 

Hvis du ønsker at få ændret dit postnummer  

Postdistrikterne fastsættes af PostNord Danmark efter reglerne i Postloven, og det er derfor udelukkende deres vurdering, der er gældende for, om et postnummer kan ændres. Det er meget sjældent, at postnumre bliver ændret, og Køge Kommune kan ikke hjælpe med, at ansøge PostNord om en ændring af postdistrikterne. 

Læs mere om postnumre i Danmark.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje