Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Fritid og oplevelser Du kan gå til... Tilmeld dit barn et hold på ungdomsskolen, musikskolen eller på billedskolen

Tilmeld dit barn et hold på ungdomsskolen, musikskolen eller på billedskolen

Køge Ungdomsskole

Køge Ungdomsskole er et gratis fritidstilbud for børn og unge, der er fyldt 13 år eller går i 7. klasse. I ungdomsskolen kan unge gå til alt lige fra fransk, dansk, madlavning til go-cart og rollespil. Man kan også tage knallertkørekort.
Undervisningen begynder efter skole og fortsætter til langt ud på aftenen. 

Læs mere på koegeungdomsskole.dk

Køge Musikskole og MGK

På Køge Musikskole og MGK (Musikalsk Grundkursus) udfolder børn og unge deres musikalitet og kreativitet i samspil med engagerede lærere. Elevernes musikalske kompetencer understøttes og udvikles i et inspirerende og nyskabende læringsmiljø, der fagligt og pædagogisk har højeste kvalitet. Musikskolen tilbyder undervisning til børn og unge på alle niveauer, lige fra den 6 måneder gamle baby til den unge elev med det særlige talent. Undervisningen foregår både i Køge og på andre steder i kommunen. 

Læs mere om MGK Sjælland og koegemusikskole.dk

Køge Billedskole

Køge Billedskole er et tilbud til børn, unge og voksne, som har lyst til at arbejde med billeder og visuelle udtryk inden for tegning, serigrafi, maleri, skulptur, performance og multimedier. Vi fokuserer på et højt fagligt niveau og ønsker at skabe en attraktiv, inspirerende og udviklende ramme for børn og unges billedkunstneriske kreative læring, for mødet med den professionelle kunst samt for udviklingen af unge talenter inden for det billedkunstneriske område.

Læs mere om Køge Billedskole på køgebilledskole.dk

Kulturområdet

Torvet 1, 4600 Køge

Åbningstider og telefontider

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje