Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Fritid og oplevelser Kulturliv og oplevelser Bevæg dig for livet

Bevæg dig for livet

Køge Kommune er Bevæg dig for Livet visionskommune frem til 2025. Vi er en af 25 visionskommuner i projektet. Læs her, hvordan vi ønsker at løfte målsætningen.


Find en idræt eller et motionstilbud nær dig

Måske vil du gerne dyrke karate eller spille basket? Eller måske er du glad for selskab af andre dyrevenner i en hundeklub eller rideklub? Men hvor finder du en samlet plan over kommunens foreninger og klubber? På Køge Kommunes platform fritidsliv.koege.dk er (næsten) alle foreninger i kommunen samlet. 

Besøg fritidsliv.koege.dk Søg på aktivitet eller navnet på en forening.

 

 

 

 

Mangler du en løbemakker? En ven til traveturen i skoven? Eller et hold til badminton double? Kig forbi Boblberg. 

Boblberg er et socialt netværk, hvor du kan finde eller oprette nye fællesskaber. Over 7.000 brugere i Køge Kommune har allerede gjort det.  Find et nyt fællesskab eller opret dit eget på boblberg.dk

 

 

 

Udforsk dit nabolag

Dit nabolag gemmer på masser af gode udendørsoplevelser for dig og dine børn. Uanset om I vil en tur i parken, på legepladsen eller ned til søen. Find dem her på Ud i det fri 

På tur med hunden?

Find en hundeluftergård nær dig på Parker og grønne områder

Se oversigten over foreninger i dit lokalområde som er under Dansk Idræts Forbund (DIF) og Danske Gymnastik og Idrætsforeninger (DGI)

Du kan søge på Danmarkskortet efter stort set alle de idrætsforeninger, du kan ønske dig. Der er en del at vælge imellem i Køge Kommune på bevaegdigforlivet.dk

Aktiviteter i naturen overalt i Danmark

Hvis du mangler nye ruter til vandring, løb, mountainbike eller andre gode oplevelser i naturen, kan du finde dem på udinaturen.dk.

Kortet dækker hele landet – også Køge Kommune. 

Gå på eventyr ved Kimmerslev Sø og mød Nøkken, og de to venner Clara og Frederik. Tag på tur til Marinaen og mød Troldmanden Tofus, mød Hærfuglen i Herfølge eller Elverfolket ved Dyndet. De fire natureventyr kan besøges 24/7 alle dage hele året rundt. Du skal ikke bestille tid, du tager direkte ud i naturen og møder de eventyrlige figurer. Tag mor, far og lillesøster eller bror med. Der er små opgaver og quizzer, som I kan løse undervejs.
For at gå natureventyret skal du downloade appen: Natureventyr IVS Apps on the App Store (apple.com) eller bruge QR-koden:

Natureventyr IVS Apps on the App Store (apple.com)
eller bruge QR-koden:


Hvis du er til gode oplevelser i fællesskab med andre har livet som spejder meget at byde på. 
Find dine lokale spejdere på spejder.dk

Find en forening, der passer til dine behov:

Sport i Bjæverskov ved Heidi Petersen: 2962 1292
Info: iffrem-bjaeverskov.dk 

Svømning i Borup ved Marlene Kristiansen: 2280 2612
Info: msk.klub-modul.dk

Bowling i Køge ved Thomas H. Jørgensen: 2883 2902
Info: ravnsborgbowling.dk

Håndbold i Herfølge ved Søren og Bettina Thunem Andersen: 2085 5351
Info: koegehaandbold.dk

Gymnastik i Køge ved Ernst Lykke Nielsen: 4075 4143
Info: https://koegebugt.dk

Bevæg dig for Livet i Køge Kommune

I Køge Kommune arbejder vi for at understøtte og udvikle alle de tiltag, der allerede virker både i vores dagtilbud, i skolerne og i vores fritidsliv. Vi arbejder på at inspirere til sjov bevægelse og gode motionsoplevelser overalt i kommunen, så det er let at bevæge dig, uanset hvor du bor eller hvor meget tid du har i hverdagen. Alt tæller.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til projektet i Køge Kommune eller ønsker at læse visionsaftalen er du altid velkommen til at kontakte vores projektleder Lina Johansen på lina.johansen@koege.dk  eller på tlf. 20 15 98 03.

Det landsdækkende mål er, at 75 % af danskerne skal være idrætsaktive i år 2025 og 50 % af danskerne skal være medlem af en idrætsforening. Køge Kommune vil løfte denne målsætning og har derfor indgået aftale med DGI og DIF om at blive en af de i alt 25 visionskommuner for projektet Bevæg dig for Livet.

Bevæg dig for Livet er et landsdækkende partnerskabsprojekt mellem DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger) og DIF (Danmarks Idrætsforbund) støttet af Nordea-fonden og Trygfonden. 
 

Idrætsområdet

Torvet 1, 4600 Køge

Åbningstider og telefontider

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje