Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Fritid og oplevelser Kulturliv og oplevelser Kids Tour: Spænd hjelmen og kom til sjov cykeldag

Kids Tour: Spænd hjelmen og kom til sjov cykeldag

Danmarks sjoveste cykelløb for børn kommer til Køge Nord lørdag den 6. maj 2023

Alle børn mellem 3 og 10 år kan deltage i løbet på egen cykel. Ruten er 1 kilometer lang og køres 2-6 gange. I år kan I også tage picnickurv med og nyde den i løbet af dagen, som er fyldt med cykelsjov og aktiviteter. Som forælder kan du løbe med på ruten uden billet/ startnummer. 

Eventplads
På Kids Tours eventplads ved Køge Nord Sportscenter er der plads til hele familien! Alt hvad der foregår på Køge Nord Sportscenter er gratis for alle. Allerede fra kl. 10.00 kan både store og små give den gas med masser af spændende aktiviteter. Selve cykelløbet foregår mellem kl. 12 og 14. Og før og efter løbet vil der være trafiklegeplads og andet sjov for de unge cykelryttere, deres forældre, familie og venner. Billetprisen er 40 kr. per barn. Alle der deltager i cykelløbet får udover oplevelsen, et startnummer, en guldmedalje og en lækker goodiebag. 
 
Køb billet nu
Allerede nu er der godt gang i billetsalget, så skynd jer ind og køb jeres billet. Sammen skal vi cykle, lege, lære noget om trafik og have det sundt og sjovt imens. Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af trafikulykker.

Køb din billet her
 

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje