Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Hjælp og støtte Hjælpemidler og boligændringer Fuldmagt og partsrepræsentation

Fuldmagt og partsrepræsentation

Hvis du ønsker, at en anden person kan ansøge om hjælp eller klage på dine vegne, kan du udfylde en fuldmagt eller partsrepræsentation.

Fuldmagt - delvis overdragelse af ansvaret

Hvis du ønsker, at en anden person kan ansøge om hjælp, klage eller lignende på dine vegne i en konkret sag, men du fortsat er den person som kommunen har dialogen med, så skal du udarbejde en fuldmagt.

Fuldmagten skal indeholde oplysninger om og underskrift fra dig på, hvilke områder fuldmagten er gældende for, samt hvem der får fuldmagt til at varetage disse opgaver.

Partsrepræsentation - overdragelse af hele ansvaret

Hvis du ønsker at overdrage hele ansvaret for din ansøgning om hjælp, klage eller lignende til en anden person, kan du udfylde en såkaldt partsrepræsentation.

Det betyder, at du ikke længere selv har dialogen med kommunen, men overdrager dette fuldt ud til en anden person.

Sådan gør du

Du kan vælge en af to metoder:

  • Udfyld og indsend fuldmagt eller partsrepræsentation digitalt. Du vælger i processen om du vil give begrænset fuldmagt eller fuldmagt til partsrepræsentation. Skemaet sendes automatisk til kommunen via en krypteret forbindelse.

  • Print et skema og send det til os med posten. Hent det relevante skema her på siden. Udfyld skemaet og send det til Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge, Att. Ældre- og Sundhedsafdelingen.
    Du kan også scanne det og sende det til os via sikker digital post. For at beskytte dine personoplysninger bør du undlade at sende det med almindelig email.

Visitationen - Personlig pleje og praktisk hjælp

Ældre- og Sundhedsafdelingen

Åbningstider og telefontider

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje