Markedsdialog skattefrit gavekort

Markedsdialog om skattefrit gavekort til medarbejdere i Køge Kommune

Køge Kommune har til hensigt at give hver medarbejder ansat i Køge Kommune, et skattefrit gavekort på 1.000 kr. der udelukkende kan anvendes til:

  • Køb af mad og drikke. Det vil sige gavekort til fx restauranter og caféer (Take away vil være omfattet, hvis virksomheden ligeledes har siddende betjening). 
  • Køb af overnatning. Altså gavekort til fx hoteller, kroer, feriecentre, campingpladser og sommerhusbureauer.
  • Køb af oplevelser. Det omfatter fx gavekort til forlystelsesparker, teatre, koncertsteder, musikfestivaler, biografer, museer, cirkus, zoologiske haver samt sportsarrangementer af enhver art, herunder fodbold- og håndboldkampe.
  • Køb af pakkerejser. Det omfatter fx gavekort til sommerhus- og rejsebureauer.

Gavekortet kan anvendes til bespisning, oplevelser og/eller overnatning på lokationer indenfor en radius af ca. 30 km fra Køge Torv svarende til den afstand der vurderes at være bekvemt for modtagerne.

Sagen har været behandlet på Køge Byråds møde den 27. april 2021.
Her finder du link til sagen.

Det er ligeledes et krav, at virksomheden, hvor gavekortet kan anvendes opfylder visse krav angivet i Køge Kommunes indkøbspolitik.

Indkøb & Udbud der i samarbejde med HR-afdelingen står for gennemførsel af opgaven, indbyder hermed interesserede virksomheder til markedsdialog.

Vi forventer at indgå aftaler primo juni 2021, det henstilles derfor til at henvendelse om markedsdialogmøde sker inden den 20. maj 2021.

Har din virksomhed interesse i denne opgave, kan du kontakte udbudskonsulent Torben Bjerre for aftale om et markedsdialogmøde på mail: 


Opdateret af Køge Kommune 28.04.21