Køge Nord

Køge Nord

Illustration: Reiulf Ramstad Architects

Vi er i fuld gang med at udvikle en ny grøn og bæredygtig bydel i Køge Nord i nærheden af skov og strand og med kun 20 minutter i tog fra Københavns Hovedbanegård. 

I Køge Nord er der plads til både boliger og erhverv. Det 130 hektar store område vil udvikle sig til en mangfoldig bydel med stationsnært kontorbyggeri, grønne boligområder og erhverv. Med skov og kyst i umiddelbar nærhed, og med Køge Nord Station samt Køge Bugt Motorvej som nærmeste nabo, bliver det nemt at pendle og et attraktivt sted at bo og arbejde.

Hvor stationsområdet er et knudepunkt for rejsende og over tid også for arbejdspladser, når området udvikles med kontor- og erhvervsbebyggelse, vil du bagom dette finde Køge Nord Skovby – et rekreativt boligområde, hvor boligformerne varierer fra et-plans rækkehuse over lejligheder til bofællesskaber. Med fokus på kultur- og idrætstilbud, naturoplevelser og fællesskab, vil det nye boligområde henvende sig til både børn, voksne og ældre. 

Køge Nord certificeres efter DGNB, hvilket betyder, at det lever op til en række bæredygtige kriterier inden for byggeri og byudvikling. Læs mere om hvad DGNB certificering er hos Green Building Council Denmark

På denne side kan du holde dig orienteret om Køge Nord projektet i sin helhed og med aktuel status for de enkelte delområder. Du finder alt information i menuen herunder.