Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Fakta om Køge Kommune EAN-numre og elektronisk fakturering

EAN-numre og elektronisk fakturering

Alle fakturaer til Køge Kommune skal sendes elektronisk

Regninger/faktura skal sendes som elektronisk faktura. For at vi kan modtage en elektronisk faktura, skal den være påført et EAN-nummer. Nedenfor kan du se hvordan du sender en elektronisk faktura samt oplysning om EAN-numre.

En elektronisk faktura skal desuden påføres den reference, der er oplyst ved ordreafgivelsen. Hvis der ved ordreafgivelsen oplyses en kontostreng, skal denne ligeledes påføres fakturaen.

Sådan sender du en elektronisk faktura

Elektroniske fakturaer skal sendes til os via et særligt kommunikationsnetværk, som kaldes VANS. Køge Kommunes VANS-leverandør er KMD.

Hvis du ikke kan sende regninger / fakturaer elektronisk, skal du indgå en aftale med et af de Læs-ind-bureauer, der er etableret. Papirfakturaerne indsendes til Læs-ind-bureauet, der omformer fakturaen til et elektronisk format og sender den elektroniske faktura til kommunen.

Ulemperne ved at bruge et Læs-ind-bureau er, at din regning kan være op til fem dage længere undervejs. Desuden koster det penge at benytte et bureau.

Opret elektronisk faktura

En elektronisk faktura skal være påført et EAN-nummer, dvs. en elektronisk adresse/identifikationsnummer. EAN-nummeret er nødvendigt hvis du skal sende regninger til os. Vejledningen til at finde EAN nummeret finder du nedenfor.

Herudover skal du være opmærksom de krav, der stilles fra Told og Skat og den reference, der er oplyst ved ordreafgivelsen. Hvis der ved ordreafgivelsen også oplyses en kontostreng, skal denne også fremgå af fakturaen.

EAN nr. skal indhentes hos bestilleren af leverancen. Hvis bestilleren ikke kan kontaktes, så kan der rettes henvendelse til den forvaltning, som institutionen hører under:

Teknik- og Miljøforvaltningen                          tmf@koege.dk
Børne- og Uddannelsesforvaltningen              buf@koege.dk 
Velfærdsforvaltningen                                      ssfoko@koege.dk
Kultur- og Økonomiforvaltningen                    oekonomi@koege.dk

Læs også

Økonomisupport

Økonomisk afdeling

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje