Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Job hos os Køge Kommune som arbejdsplads Tilbud til vores medarbejdere

Tilbud til vores medarbejdere

For os i Køge Kommune er det vigtig, at hver enkelt medarbejder føler sig værdsat. Vi har derfor en række gode tilbud til vores medarbejdere.

Personaleforening

Som medarbejder i Køge Kommune kan du være medlem af Personaleforeningen, der er for alle ansatte i Køge Kommune. Det koster kun 12 kr. om måneden. Personaleforeningen arrangerer sociale og kulturelle arrangementer og indgår rabataftaler, så du som medarbejder i Køge Kommune kan få rabat ved indkøb af varer og tjenester hos forretningsdrivende i Køge og omegn. Personaleforeningen giver også tilskud til personalearrangementer, som de enkelte arbejdspladser selv arrangerer.

Læs mere om Køge Kommunes personaleforening her.

Feriehuse

Du kan via Køge Kommunes Feriefond leje en feriebolig. Feriefonden har ferieboliger flere forskellige steder i Danmark og som medarbejder kan du leje disse boliger til en god pris. . Feriehusene administreres af en bestyrelse. Det er bestyrelsens mål, at boligerne skal være attraktive, komfortable og rare at opholde sig i.

Læs mere om Køge Kommunes feriefond her.

Sundhed og trivsel 

Vi værner om vores medarbejderes sundhed og trivsel. Derfor stiller vi personalepolitiske ordninger til rådighed for vores medarbejdere. Vi tilbyder bl.a. forebyggende fysio- og ergoterapi og coaching til vores medarbejdere. Vi tilbyder desuden krisehjælp, hvis vores medarbejdere skulle opleve vold, trusler eller andre traumatiske hændelser i deres arbejdsliv. 

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje