Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Foreningsnyt Gør skrald til guld

Gør skrald til guld

Ryd op i naturen og tjen penge til jeres klubkasse

Kære forening i Køge Kommune

Køge Kommune er igen i år partner i konceptet Ren Natur, der arrangerer affaldsindsamlinger. 
Som forening kan I deltage i affaldsindsamlingen og tjene 2500 kroner til jeres fælleskasse. Et beløb der kan bidrage til køb af nyt udstyr, betale for årets sommerfest, eller noget helt tredje. 
Samtidig gør I noget godt for lokalsamfundet, får frisk luft, en hyggelig dag sammen i klubben og stor anerkendelse fra de lokale. 
Det er nemt at deltage i Ren Natur. I skal blot tilmelde jer via linket, og så får I alt det nødvendige udstyr stillet til rådighed. 

Få mere at vide og tilmeld din forening her:

https://www.rennatur.org/tilmelding

Hvordan foregår en affaldsindsamling med Ren Natur?
Jeres forening modtager et sponsorat på 2500 kr, når I bruger en formiddag eller en eftermiddag på at samle affald. Dato for indsamling vælger I selv i perioden maj – oktober.  
Fra 1. marts fremgår det af Ren Naturs hjemmeside, hvilke indsamlingsruter vi har valgt her i Køge Kommune. Ønsker I at komme i betragtning til en rute, så tilmeld jeres forening på hjemmesiden
Alle typer af foreninger er velkomne. Der er korte og lange ruter, så der er noget for enhver smag. Ligesom I får alt udstyr, som I skal bruge til at samle affald op med - sikkerhedsveste, handsker, skraldeposer, affaldssnappere osv. Kommunen vil efterfølgende hente affaldet på de markerede droppunkter. Dette sker indenfor 48 timer efter endt indsamling.  

  • Sponsoratet skal bruges til foreningsfremmende formål. Det kan være nyt udstyr, uddannelsesaktiviteter til jeres medlemmer, rejseudgifter, events osv. 
  • Hvis I har nogle spørgsmål til de lokale ruter eller konceptet generelt, er I altid velkommen til at kontakte Hold Danmark Rent og Ren Natur: kontakt@rennatur.org


 

 

 

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje