Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Foreningsnyt Sommer 2023 er lige blevet lidt sjovere

Sommer 2023 er lige blevet lidt sjovere

Sommersjov bliver en del af Fritidsliv.koege.dk
Fra i år har Sommersjov ikke længere egen hjemmeside, og bliver en del af kommunens ny foreningsportal Fritidsliv.koege.dk. Det betyder, at al kommunikation og formidling omkring Sommersjov vil foregå  via Fritidsliv, og at arrangørerne selv skal oprette deres Sommersjov aktiviteter i portalen.

Fremover SKAL arrangører være registreret på portalen for at deltage i Sommersjov. Foreninger og institutioner som ønsker at deltage med Sommersjov aktiviteter, og som ikke er tilmeldt foreningsportalen skal  registrere sig som puljeansøgere. Det gør I ved at sende en mail til charlotte.jorgensen@koege.dk

For alle jer som allerede er registreret på Fritidsliv - log jer på Fritidsliv.koege.dk - klik på Puljer og derefter på Sommersjov. Så kan I oprette jeres aktiviteter.

Hvis I har brug for hjælp i forbindelse med registrering  af jeres aktiviteter på Fritidsliv, kan I kontakte Foreningskonsulent  Charlotte Voldby Jørgensen på charlotte.jorgensen@koege.dk

Tilmelding af aktiviteter og mulighed for tilskud som arrangør
Som bruger på Fritidsliv Køge Kommune, er det muligt at oprette sommersjovaktiviteter samt søge tilskud til materialer og andre relevante udgifter.

Ansøgning om tilskud foregår sammen med tilmeldingen af aktiviteter. Der åbnes for tilmelding af sommersjovaktiviteter i uge 14 på Fritidsliv. Som foreninger og institutioner der ønsker at medvirke, skal I læse retningslinjerne grundigt igennem. Retningslinjerne er vedhæftet denne mail.

Vi sætter stor pris på, at aktiviteterne er gratis for børnene at deltage i, men i enkelte tilfælde, hvor det er nødvendigt, kan der opkræves deltagergebyr for de aktiviteter, der er mest omkostningstunge. Hvis I planlægger aktiviteter, der løber over flere dage, så skriv venligst i beskrivelsen af aktiviteten, hvis der er tale om afsluttede forløb på den enkelte dag, eller om forløbet strækker sig over flere dage. 

Frist for ansøgning om tilskud og tilmelding af aktiviteter er torsdag den 4. maj 2023.

Arrangører som ønsker tilskud, modtager svar senest onsdag den 10. maj og har herefter frist til rettelse og redigering i aktivitetsteksterne til tirsdag den 16. maj.

Formidling af tilbud og tilmelding af deltagere
Sommersjovaktiviteter offentliggøres på forsiden af Fritidsliv.koege.dk, men det er vigtigt at aktiviteterne også formidles via arrangørernes egne hjemmesider og kanaler.
Tilmelding af deltagere til jeres sommersjovaktiviteter skal foregå direkte hos jer som arrangører. Deltagerliste, billede dokumentation og regnskab indsendes til Kultur- og Idrætsteamet i Køge Kommune via Fritidsliv.koege.dk efter aktiviteterne er blevet afholdt. Alle arrangører skal medvirke i en kort efterfølgende evaluering. Tilskuddet udbetales, når deltagerliste og regnskab er modtaget.

Indhentning af børneattest
Arrangører skal dokumentere, at de vil indhente børneattest for de trænere/undervisere, der arbejder med børn og unge. Hvis de er kendte foreninger/institutioner, der allerede har indsendt erklæring om indhentning af børneattest til Kultur- og Idræt, behøver de ikke gøre det igen.
Nye arrangører, der ikke er godkendt af Kultur- og Idræt, skal fremsende erklæring om indhentning af børneattest. 
Flere informationer samt link til erklæringen findes på siden: Indsend erklæring om børneattest 
Har I har spørgsmål til dette, er I velkomne til at kontakte Gavin Clarke på mail: gavin.charles.clarke@koege.dk 

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29 18 93 74
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje