Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Danmarks sejeste familieløb kommer igen til Køge

Danmarks sejeste familieløb kommer igen til Køge

Hvem rammer flest skydeskiver, og hvem kommer hurtigst igennem rottehullet? Hele familien kan tage kampen op med en lang række sjove og udfordrende forhindringer, når Legeheltene og Køge Kommune inviterer til Hero Run.

Der er garanti for en sjov og udfordrende dag for hele familien, når Danmarks sejeste familieløb, Hero Run, finder sted på Køge Marina den 9. september. Køge er en af i alt fem værtsbyer for Hero Run, der både har til formål at skabe en sjov, fælles aktivitet for familier og støtte Legeheltenes arbejde på landets hospitalers børneafdelinger. 

Udfordringer og underholdning for hele familien
Skyd skurke, kravl under nettet og træd ind i række af Action-helte. Små og store skal samarbejde og hjælpe hinanden gennem den 3 km lange rute, der byder på forskellige forhindringer undervejs. Der er garanti for en sjov og udfordrende oplevelse, sved på panden og aktivering af alle sanser og muskler – også lattermusklerne. Hero Run sætter fokus på bevægelse og fysisk aktivitet ved at gøre løb til noget sjovt og spændende at deltage i. De mange forhindringer og udfordringer undervejs gør, at de fleste slet ikke opdager, at de har løbet en distance på 3 km, når målstregen er passeret. 

”Jeg er glad for, at vi igen i år kan byde velkommen til Hero Run i Køge Kommune. Løbet er sjovt samvær og masser af bevægelse for store og små, og stemningen plejer at være helt i top. Så tag familien i hånden og kom og vær med til en sjov og aktiv dag, hvor vi samtidig er fælles om at støtte et godt formål til gavn for endnu flere børn”, siger Ken Kristensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune.

Løb i en god sags tjeneste
Alle deltagere i Hero Run støtter et godt formål. Overskuddet fra løbet går ubeskåret til Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte og udsatte børn. 

”Hero Run er et familieløb med sjove udfordringer, hvor hele familien kan være med og opleve glæden ved at være aktive sammen, alt imens man støtter et rigtig godt formål. Vi håber, at Hero Run kan inspirere familier til at være mere aktive og samtidig sætte fokus på Legeheltenes arbejde på børneafdelingerne, hvor de hver dag skaber aktiv leg og bevægelse for indlagte børn,” fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden, der står bag Legeheltene. 

Prisen pr. deltager er 130 kr. + gebyr uanset alder. Udover at få en sjov, aktiv og uforglemmelig oplevelse får alle tilmeldte en flot medalje, vand og frugt. Hero Run arrangeres af Børneulykkesfonden, der står bag Legeheltene, og Køge Kommune.

Om Legeheltene og Kreaheltene
Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse – også børn der er ramt af sygdom. Men et sygdomsforløb, en indlæggelse og kroniske diagnoser er ofte forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Det kan have store konsekvenser for indlagte børns fysiske, kognitive og sociale udvikling. Derfor arbejder Legeheltene og Kreaheltene for at skabe aktiv og kreativ leg for de ca. 60.000 børn i alderen 1-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark. 

Legeheltene og Kreaheltene er på 30 børneafdelinger i Danmark og på Færøerne, et børnehjem og fire modtagecentre for ukrainske flygtninge. Legeheltene og Kreaheltene er et initiativ startet af Børneulykkesfonden. Læs mere på www.legeheltene.dk og www.kreaheltene.dk     

Pressekontakt:
Ken Kristensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune, telefon: 42 64 22 50
Rute og praktisk info: Gavin Clarke, Eventmanager, Køge Kommune, Tlf: 23259443
Yderligere information: Sara Bødker Sørensen, PR- og kommunikationsrådgiver, Børneulykkesfonden Tlf: 30377730

Vigtig info

-    Hero Run finder sted den 9. september på Køge Marina (ved amfiteateret).
-    Registrering til løbet kan ske fra kl. 10.00.
-    Løberne er inddelt i forskellige heats. De første sendes afsted kl. 11.00.
-    Der er plads til 75 deltagere i Heat 1-6 og 50 deltagere i Heat 7.
-    Prisen er 130 kr. (+ billetgebyr) pr. deltager – uanset alder. Prisen inkluderer en flot medalje og en goodiebag. Overskuddet fra Hero Run går til Legeheltenes vigtige arbejde. 
-    Læs mere og tilmeld hele familien på www.herorun.dk  

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje