Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Er din arbejdsplads klar til de nye lovkrav om affald?

Er din arbejdsplads klar til de nye lovkrav om affald?

Den 1. januar 2023 trådte nye krav til affaldssortering i kraft. De gælder alle virksomheder i Danmark. Virksomheder i Køge Kommune kan nu få gratis hjælp med implementering af de nye lovkrav.

Det er ikke bare borgerne i Køge, der skal omstille sig til en ny hverdag med langt mere affaldssortering. Siden nytår skal alle virksomheder også sortere deres husholdningslignende affald i de samme 10 affaldstyper som de private husholdninger. 

Køge Kommune har igangsat et projekt, som skal hjælpe lokale virksomheder med de nye lovkrav 

Tre lokale virksomheder kan få gratis professionel hjælp til at komme helt i mål og alle andre kan senere på året få adgang til de lokale erfaringer. Det eneste krav er, at I er med på at dele jeres erfaringer med andre lokale virksomheder. De tre virksomheder skal være med til at samle viden og erfaring, som kan hjælpe andre virksomheder til at komme i mål med de nye krav til affaldssortering.

Har din Køge-virksomhed lyst til at være med i pilotprojektet, kan du skrive eller ringe til Rikke Killeen på rikke@econet.dk eller 25 25 65 54. Sidste frist er den 12. juni 2023

Du kan også finde materialer om affaldssortering på Miljøstyrelsens hjemmeside, www.mst.dk/affald-jord/affald - lige til at printe ud og hænge op i virksomheden.

”I Køge Kommune vil vi gerne hjælpe vores lokale virksomheder med at imødekomme de nye lovkrav. Vi ser projektet som en genvej til en nemmere implementering for vores lokale virksomheder og vil opfordre alle til at melde sig som pilotvirksomhed eller deltage i de kommende møder hos de virksomheder, som bliver valgt som pilotvirksomheder”, udtaler Teamleder og virksomhedsambassadør hos Køge Kommune, Susan Bladt.

Én indgang til Teknik- og Miljøforvaltningen

Torvet 1, 4600 Køge

Telefontider og åbningstider

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje