Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Fodbolde på vej til kommunens klubber fra foreningen BROEN

Fodbolde på vej til kommunens klubber fra foreningen BROEN

BROEN Køge donerer 30 fodbolde til hver ungdomsafdeling i kommunens fodboldklubber. Det sker ved et arrangement under Køge Festuge onsdag den 30. august kl. 18.

Den frivillige forening BROEN Køge, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv, ligger inde med en bunke fodbolde, som de nu donerer til Køge Kommunes fodboldklubber. Fodboldene skulle være brugt under VM, men nu kommer de i stedet til at gøre gavn ude i de lokale ungdomsafdelinger.


-    Jeg glæder mig over, at vi har mulighed for at donere en masse bolde til et godt formål – og er sikker på at de kommer til at blive slidt godt og grundigt af Køge Kommunes fodboldglade børn og unge, siger Peter Poulsen, bestyrelsesmedlem i BROEN Køge.

 
Det er klubberne i Køge, Herfølge, Bjæverskov, Ejby, Borup, Køge Nord, Skensved, Ravnsborg samt Get2Sport projektet der får glæde af de nye bolde. Boldene bliver overrakt onsdag 30. august kl. 18 fra festugens scene i Lovparken, hvor alle er velkommen til at se med. 


-    Jeg bliver altid stolt og rørt når nogen kæmper for vores foreningsliv. Foreningerne er limen i vores samfund. Det er her fællesskaberne trives og udvikles. Det har derfor altid stor betydning for vores foreninger, når de får nye rekvisitter. Jeg ved, at vores fodboldklubber glæder sig til at tage de nye bolde i brug. BROEN Køge skal have stor tak for donationen, og jeg glæder mig over, at BROEN, Køge Festuge og vi sammen vil markere det til festugen, siger kultur- og idrætsudvalgsformand Ken Kristensen.


Hver klub stiller ved overrækkelsen med en repræsentant, der kan tage boldene med hjem i klubberne til næste træning.


Pressekontakt:

Peter Poulsen, bestyrelsesmedlem i BROEN Køge, telefon: 40877367
Ken Kristensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune, telefon: 42642250

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje