Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Køge Kommune indgår aftale om ny foreningsportal

Køge Kommune indgår aftale om ny foreningsportal

Foreningslivet i Køge Kommune er både rigt og mangfoldigt, og sådan skal det fortsætte. Derfor har kommunen indgået aftale om en ny foreningsportal, som skal bidrage til at gøre det let at være forening i Køge Kommune.

Borgere i Køge Kommune mødes på kryds og tværs i fællesskaber i foreningslivet, og en ny foreningsportal skal fra januar 2023 gøre det nemmere for foreningerne at håndtere bookinger, fritidspas, tilskud og mulighed for at ansøge puljer på kultur og idrætsområdet. Foreningsportalen vil også kunne håndtere foreningsoplysninger og direkte kommunikation til de registrerede foreninger fra kommunen – noget, der har været efterspurgt. 

- Vores foreninger er limen i vores samfund. Det er her, vi mødes i fællesskaber og dyrker vores passion og samværet med andre. Det gør os stærkere, både som individer og som samfund. Derfor skal vi have et nemt og funktionelt foreningssystem, så det bliver så let som muligt for foreningerne i Køge at booke lokaler og søge tilskud til deres foreningsarbejde. Med det nye system får vi en løsning, der kan tilpasses præcis til foreningernes og kommunens behov, siger Ken Kristensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget. 

Aftalen om en ny foreningsportal er indgået med firmaet Winkas, og valget af udbyder er truffet efter en markedsundersøgelse og ved hjælp af en foreningsfokusgruppe samt repræsentanter for de selvejende haller og det kommunale servicepersonale 

Den nye udbyder drifter allerede foreningsportaler i 26 andre kommuner, og foreningsportalen er en bevægelse mod at have én indgang for foreningerne i Køge Kommune. Nu arbejder forvaltningen på at tilpasse systemet, så foreningerne kan tage det i brug i januar 2023. 

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje