Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Kom til åbent hus i Børnehuset Ravnsborg den 1. og 15. juni

Kom til åbent hus i Børnehuset Ravnsborg den 1. og 15. juni

Kan du se dit barn i et miljø, hvor bæredygtighed, nærvær, næstekærlighed og gode venner er i fokus, så kom til åbent hus d. 1. eller d. 15. juni fra kl. 16-17 ved Børnehuset Ravnsborg

Kom og få en forsmag på, hvordan Børnehuset Ravnsborg kommer til at se ud og hør om husets visioner. Børnehuset Ravnsborg åbner efter planen for børn 15. august 2023. 

Dagtilbudsleder Frederik Winding siger følgende om husets fortælling:

"Forestil dig, at du en formiddag går igennem vores store legeplads. En duft af krydderurter samt røg fra vores bålhytte rammer din næse. En gruppe børn bevæger sig ind og ud mellem plantekasserne sammen med en pædagog for at finde inspiration til deres frokost, som de står for i fællesskab i det pædagogiske køkken. Snakken går højlydt om duft, udseende og smag. Resten af legepladsen er fyldt med børn i små grupper i alle aldre, som har engageret sig i forskellige aktiviteter i vores legezoner, med og uden voksendeltagelse.

Indenfor oplever du liv og glade dage fra vores scene, hvor et cirkus med tigere og en cirkusartist er under opførelse. Der lyder grin og klapsalver når tigerne én efter én springer igennem hulahopringen. Nogen tigere falder i forsøget til stor fornøjelse for publikum. 
På en stue sidder en gruppe børn fordybet i et krea-projekt, hvor visne blade fra vores legeplads klistres på et ark papir. Der er stor koncentration med plads til en stille nysgerrighed på hinandens kunstværker. Det er processen, der er vigtig. På væggene hænger der allerede bladkunst samt udsmykning fra et tidligere projekt. I rummet lidt afsides er en gruppe børn uforstyrret i gang med at bygge en togbane med tilhørende togstation. Legens univers udfolder sig i takt med, at rollerne som togfører og skinnelæggere falder på plads. Stemningen i huset summer af liv, tryghed og fordybelse. Små grupper af børn benytter sig af husets indendørs og udendørs legezoner, og pædagogerne er nærværende og til stede i øjeblikket sammen med børnene. I Ravnsborg er der plads til at være barn

Kan du se dit barn i et miljø, hvor bæredygtighed, nærvær, næstekærlighed og gode venner er i fokus, så kom til åbent hus d. 1. eller d. 15. juni fra kl. 16-17 udenfor i  Ravnsborg Børnehus. Her vil dagtilbudsleder Frederik Winding vise jer rundt og fortælle om husets visioner for det kommende dagtilbud.  

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til Frederik på mailadresse frederik.winding@koege.dk.

Vi håber, du har lyst til at kigge forbi 

Ravnsborg Børnehus er åben for opskrivning og gøres digitalt på MinPladsanvisning

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29 18 93 74
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje