Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Kom til håndværkermøde om Køge Kommunes kommende byggeopgaver

Kom til håndværkermøde om Køge Kommunes kommende byggeopgaver

Forventede byggeopgaver med tilhørende udbud er på dagsorden, når Connect Køge, Køge Arbejdsgiver Forening og Køge Kommune inviterer alle interesserede til Håndværkermøde 10. november kl. 16:00.

Der sker fortsat en masse på byggesiden i Køge Kommune – men intet af det kan realiseres uden dygtige håndværkere. Derfor inviterer Connect Køge, Køge Arbejdsgiver Forening og Køge Kommune til Håndværkermøde med det formål at præsentere de forventede byggeopgaver, som Køge Kommune vil indhente tilbud på eller lave som udbud i løbet af det kommende år.

Mødet finder sted torsdag den 10. november fra kl. 16.00 i kantinen på Køge Rådhus, Torvet 1 4600 Køge.
På mødet deltager direktør for Teknik- og Miljøforvaltningen, Stig Isaksen, formand for Teknik- og Ejendomsudvalget, Lene Møller Nielsen sammen med Søren Evald Jensen, formand, Køge Arbejdsgiver Netværk og Allan Munch, direktør Connect Køge. Undervejs vil teamleder fra Ejendomsafdelingen i Køge Kommune, Henrik Paaske Kjer, præsentere de forventede byggeopgaver.

Håndværkermødet rundes af med sandwich og tid til netværk. Mødet slutter 17:30 og tilmelding skal ske på Invitation til håndværkermøde - Connect Køge (connectkoege.dk).

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje