Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Kom til IdrætsTopmøde om fremtidens idrætsfaciliteter

Kom til IdrætsTopmøde om fremtidens idrætsfaciliteter

Hvordan indretter vi os bedst i fremtiden, hvis alle skal have lyst og adgang til at dyrke idræt? Kom og giv dine synspunkter med, når Køge Kommune inviterer til IdrætsTopmøde den 25. november. Der er vil være et topmøde for både børn og voksne – husk blot tilmelding.

I Køge Kommune brænder vi for idræt og bevægelse! Vores mål er klart: Vi vil have så mange som muligt til at dyrke idræt, uanset om du drømmer om at blive hverdagsmester eller verdensmester. 
Derfor inviterer vi til IdrætsTopmøde lørdag den 25. november, hvor vi skal tale om, hvordan vi i fremtiden bedst kan bruge idrætsfaciliteterne rundt omkring i Køge Kommune, både de udendørs- og de indendørs. 

Alle er inviteret til at komme og give deres synspunkter med - både børn, voksne, foreninger, frivillige, skoler og private idrætstilbud.
Tidligere i år fik Kultur- og Idrætsudvalget gennemført en grundig analyse af alle idrætsfaciliteterne i Køge Kommune. Den analyse skabte også et overblik over, hvad vi helst dyrker af motion, og hvor der er plads til, at vi kan indrette vores faciliteter bedre og tænke anvendelse på nye måder.

-    Vi ønsker at skabe de allerbedste betingelser for idrætsområdet og den aktive deltagelse, som er både sund og sjov – for alle skal kunne være med. Derfor er det vigtigt, at vi får så mange input som muligt. Vi håber meget at se alle de borgere, der har noget på hjerte sammen med foreninger, skoler og aftenskoler og de, der ejer og driver faciliteterne. På den måde kan vi sammen sætte præg på, hvordan vi skal indrette og bruge vores faciliteter i fremtiden, siger formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Ken Kristensen.
Også formand for formandsrådet for de selvejende haller i Køge Kommune, Kai Jensen ser frem til Topmødet: 

-    Jeg glæder mig til at få borgernes og foreningernes input til, hvordan vi fremadrettet bedst udnytter indendørsfaciliteterne og styrket samarbejdet med kommunen, så vi sammen kan løfte visionen om, at alle skal have adgang til at kunne dyrke idræt, siger Kai Jensen.

Ernst Lykke Nielsen, som er formand for Kultur- og Idrætsrådet i Køge Kommune, bakker ligeledes op om IdrætsTopmødet:
-    Jeg vil gerne, at alle får bedre mulighed for at dyrke idræt, og det håber jeg at IdrætsTopmødet kan bidrage til. Nu skal vi i direkte dialog med politikere, forvaltninger, foreninger og borgere diskutere de strategiske tiltag, der er nødvendige for, at idrætten kan blive en større del af alle borgeres hverdag til gavn og glæde for os alle.

FamilieTopmøde med sjov og bevægelse

Udover de fysiske rammer skal vi på IdrætsTopmødet også tale om, hvordan man bedst kan blive en del af et idrætsfællesskab, og hvordan vi sammen skaber de levende miljøer, der giver lyst til at deltage og til at blive ved med at dyrke motion. 
Idrætstopmødet finder sted lørdag den 25. november 2023 fra kl. 9-13 hos Venue Køge, Ved Stadion 4, 1 4600 Køge. 
Samtidig med det store IdrætsTopmøde vil der være FamilieTopmøde fra kl. 9-11 i Hal 3 i Køge Hallerne, hvor alle familier med børn fra ca. 5 år og opefter er inviteret til bold og bevægelse. Team Køge Volley vil stå for nogle sjove træningsøvelser, mens aktiviteter og nogle spørgsmål om brug af idrætsfaciliteterne i Køge Kommune kan krydres med snacks og snak i cafeen. Mød op i tøj til bevægelse og evt. indendørs sko til hallen.  

Husk tilmelding

Hvis man har lyst til at deltage på IdrætsTopmødet og/eller på FamilieTopmødet, skal man tilmelde sig - her tilmelder du dig IdrætsTopmødet og/eller FamilieTopmødet.
Tidligere i år blev der gennemført en Idrætsfacilitets-analyse - du kan læse mere om analysen her.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje