Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Novo Nordisk Pharmatech A/S køber 47.000 kvm grund i Køge

Novo Nordisk Pharmatech A/S køber 47.000 kvm grund i Køge

Novo Nordisk Pharmatech A/S annoncerede i dag, at virksomheden har købt en ny grund på 47.000 kvm. Grunden er købt af Køge Kommune og er beliggende Ådalen 16 i Køge Nord, tæt ved motorvejen og én kilometer fra hovedkvarteret på Københavnsvej 216. Den er tiltænkt at understøtte Novo Nordisk Pharmatechs fortsatte vækst samt fremtidige produktionsudvidelser.

Novo Nordisk Pharmatech er dybt forankret i Køge Kommune, og med købet af Ådalen 16 får virksomheden plads til fremtidige udvidelser, samtidig med synergierne til det nærliggende hovedkvarter og samspillet med lokale myndigheder bibeholdes.
Novo Nordisk Pharmatech leverer blandt andet råmaterialer til brug i den farmaceutiske produktion hos Novo Nordisk A/S samt til den globale farmaceutiske og biofarmaceutiske industri.

- Vi har det sidste halve år ledt efter et godt sted at placere vores nye produktionsfacilitet. Køge Nord er oplagt på grund af nærheden til vores eksisterende hovedkvarter og den gode infrastruktur omkring Køge,” siger Ulla Grove Krogsgaard Thomsen, CEO for Novo Nordisk Pharmatech A/S.

- Vi skaber en del nye arbejdspladser i forbindelse med etableringen af den nye facilitet. Når den står færdig, vil der arbejde 50 nye medarbejdere, og der er gode muligheder for at udvide produktionen fremadrettet.

Salget af en af de største erhvervsgrunde i kommunen er et skridt helt i tråd med et politisk fokus på at tiltrække nye erhverv til Køge Kommune med udsigt til nye arbejdspladser.

- Jeg er glad for, at en højprofileret dansk virksomhed som Novo Nordisk Pharmatech vælger at udvide deres tilstedeværelse her i Køge Kommune. Vi vil gerne udvikle Køge Kommune på erhvervsfronten ved at tiltrække nye typer af bæredygtige og innovative produktionsvirksomheder inden for eksempelvis teknologi-, fødevare- eller medicinalindustrien – så også i det lys er Novo Nordisk Pharmatech en virkelig fin køber af den store erhvervsgrund med den gode placering i Køge Nord, siger borgmester Marie Stærke.

Den præcise tiltænkte brug og udtryk af ejendommen vil blive kommunikeret på et senere tidspunkt.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje