Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Sidste chance for at søge tilskud fra vandhulspuljen i 2023

Sidste chance for at søge tilskud fra vandhulspuljen i 2023

Vil du gøre en forskel for vores truede padde-arter ved at anlægge en sø eller oprense en eksisterende sø på din ejendom, så har du mulighed for at søge om tilskud fra vandhulspuljen indtil 1. juni 2023.

Hvis du vil anlægge en ny sø eller oprense en eksisterende sø på minimum 100 m2 på din ejendom i Køge Kommune, så er det ved at være sidste chance for at søge tilskud fra vandhulspuljen i 2023. Udover at øge idylfaktoren i din have betydeligt, vil du gøre vores beskyttede arter en kæmpe tjeneste. Søer er nemlig med til at passe bedre på truede padde-arter, såsom springfrøen og den store vandsalamander.

Det skal du gøre:

Skriv til naturteamet på natur@koege.dk med en beskrivelse af dine sø-planer. Det er muligt at søge tilskud på op til 20.000 kr.

Så snart vi hører fra dig, fremsender vi et ansøgningsskema. Ansøgningsfristen er 1. juni 2023, og alle ansøgere hører fra naturteamet snarest efter fristens udløb.

Du er også velkommen til at kontakte naturteamet, hvis du har brug for hjælp til placering eller design af vandhullet.  

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje