Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Søg støtte nu til nyt vandhul eller forbedring af et eksisterende

Søg støtte nu til nyt vandhul eller forbedring af et eksisterende

Søg til Køge Kommune om dispensation til oprensning af søer og vandhuller samt etablering af nye. Søer og vandhuller, som er større end 100 m², er beskyttet af naturbeskyttelseslovens § 3.

Vil du gøre en forskel for vores truede paddearter ved at anlægge en sø eller oprense en eksisterende sø på din ejendom, så har du mulighed for at søge om op til 25.000 kr. tilskud fra vandhulspuljen senest 20. maj 2024.

Hvis du vil anlægge en ny sø eller oprense en eksisterende sø på minimum 100 m2 på din ejendom i Køge Kommune, så kan du søge tilskud fra vandhulspuljen i 2024. Udover at øge idylfaktoren i din have betydeligt, vil du gøre vores beskyttede arter en kæmpe tjeneste. Søer er nemlig med til at passe bedre på truede paddearter, såsom springfrøen og den store vandsalamander.

Det du skal gøre

Hent et ansøgningsskema her.

Send ansøgningsskemaet til naturteamet på natur@koege.dk, når du har udfyldt skemaet.

Alle ansøgere hører fra naturteamet snarest efter fristens udløb. Måske bliver det hos dig, at vi og vores entreprenør kommer og sammen med dig får udarbejdet et godt tilbud på projektet. Du er også velkommen til at kontakte naturteamet, hvis du har brug for hjælp til placering eller design af vandhullet.  

Natur og Landbrug

Torvet 1, 4600 Køge

Telefontider og åbningstider

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje