Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Status på Corona Camping, oktober 2023

Status på Corona Camping, oktober 2023

Køge Kommune arbejder nu sammen med advokaten for Corona Camping om at finde en løsning på boligsituationen, som gavner beboerne og som er inden for lovens rammer

Beboelsen på Corona Camping i Borup i Køge Kommune skal finde sted under lovlige forhold. Derfor har Køge Kommune og advokaten for beboere og ejere på Corona Camping indledt en dialog om en mulig aftale. 

-    Udgangspunktet er, at vi herfra sammen ser på en løsning, som er inden for lovens rammer. Nu er vi i dialog om, hvordan en sådan løsning kan se ud, siger direktør for Teknik- og Miljøforvaltningen i Køge Kommune, Stig Isaksen

Kort efter, at parterne indledte dialogen, har Politiet i en skrivelse til Køge Kommune afvist at gå videre med sagen. Det sker blandt andet med den begrundelse, at dokumentationen for den ulovlige helårsbeboelse ikke er tilstrækkelige til at rejse en sag mod de anmeldte beboere. 

-    Vi er ikke interesserede i at foretage mange og gentagne tilsyn en hel vinter igennem for på den måde at dokumentere den ulovlige helårsbeboelse – det er ikke værdigt for hverken beboerne eller de af vores medarbejdere, som blot passer deres arbejde. Så nu sætter vi os sammen og forsøger at tænke i nye baner, så vi kan finde en løsning, der er god for beboerne, og som er inden for lovens rammer, siger Stig Isaksen.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje