Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Stor indsats i dagtilbud efter Corona

Stor indsats i dagtilbud efter Corona

I Køge Kommunes dagtilbud står medarbejderne klar til den sidste store indsats i pandemien. Selv om COVID-19 ikke længere betegnes som en samfundskritisk sygdom, er smittetallene nemlig stadig høje.

I Køge Kommunes mange dagtilbud er alle indstillede på at gøre en ekstra indsats i den sidste svære tid.

- Der skal lyde en kæmpe tak til samtlige ledere og medarbejdere i Køge Kommunes dagtilbud. De sidste to år har om noget udfordret, hvad det vil sige at være daginstitution, og jeg er imponeret over den store indsats, personalet har gjort, når det gælder om at håndtere en hverdag med smitte blandt både personale og børn, samtidig med, at det pædagogiske arbejde har været i fokus, siger Pernille Sylvest, der er formand i Børneudvalget i Køge Kommune. 

Samtidig sender hun også en tak til forældrene:

- Også en stor tak til forældrene, der har bakket op og udvist forståelse i en svær situation. Vi er ikke helt igennem endnu, men må nok forvente et par måneder mere med smitte, før vi er helt ude på den anden side. Derfor har vi også valgt at fortsætte den nuværende ordning med ekstra rengøring, som ellers udløber her 1. marts frem til påskeugen, siger Pernille Sylvest.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje