Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder ’Sundhed, Træning og Rehabilitering’ skifter navn til ’Køge Kommunes Sundhedscenter’

’Sundhed, Træning og Rehabilitering’ skifter navn til ’Køge Kommunes Sundhedscenter’

Hvis du i det nye år skal forbi fysioterapeuten til genoptræning eller i Fars Legestue med dit barn, skal du besøge ’Køge Kommunes Sundhedscenter’. Hvad der før hed ’Sundhed, Træning og Rehabilitering’ skifter nemlig navn. Adressen på Rådhusstræde 10C forbliver den samme.

Lokalerne i Rådhusstræde 10C, der blandt andet huser Køge Kommunes genoptræning og behandlingsforløb skifter pr. 1. januar 2024 navn til ’Køge Kommunes Sundhedscenter’. Mange af tilbuddene vil forblive de samme, og stedet vil fortsat rumme kommunens sundhedsindsatser, behandlingsopgaver, genoptræningsforløb og forebyggende opgaver. 

- Med navneskiftet ønsker vi at give en bedre betegnelse for de mange aktiviteter, som sundhedscentret tilbyder. Det flugter fint med, at vi ved, at vi også i fremtiden kommer til at løse flere sundhedsopgaver som en del af det nære sundhedsvæsen, siger Bent Sten Andersen, formand for Ældre- og Sundhedsudvalget. 

Fremover vil også kontinens- og strømpeklinikken samt specialistsygeplejen være en del af ’Køge Kommunes Sundhedscenter’. I det nye år vil der også åbne flere midlertidige døgnpladser, så lokalerne i Rådhusstræde kan huse flere rehabiliteringsforløb. I løbet af januar vil de første 8 ekstra døgnpladser være klar.

Daghjem får plads på Møllebo

Daghjemmet, der fungerer som aflastning og aktivitetstilbud for ældre, har hidtil haft til huse i Rådhusstræde. Men når kommende lokaler står klar i løbet af første kvartal af 2024, flytter det i stedet til lokaler ved plejehjemmet Møllebo, Nørre Boulevard 103-105, 4600 Køge. Ved Møllebo vil der også fortsat være sygeplejeklinik. 

 

Pressekontakt:

Bent Sten Andersen, formand for Ældre- og Sundhedsudvalget, telefon 31 33 92 31. 
Lars Hoppe Søe, leder af Sundhed, Træning og Rehabilitering, telefon 21 19 11 22.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje