Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Teaterbygningen lukker midlertidigt på grund af renovering

Teaterbygningen lukker midlertidigt på grund af renovering

Etageadskillelsen over Teaterbygningens Musikcafé skal forstærkes. Derfor lukker Teaterbygningen for aktiviteter foreløbigt frem til 10. oktober.

Teaterbygningen lukker ned for aktiviteter frem til 10. oktober. Det sker, fordi der er konstateret nedsat bæreevne i etageadskillelsen mellem Musikcaféen på første sal, og loftsetagen. Nu pågår et arbejde med at understøtte etageadskillelsen. Understøttelsen vil etablere ekstra vægt på Musikcaféens gulv – og dermed på loftet over publikumsarealerne i stueetagen. For en sikkerheds skyld understøttes loftet her altså også.
 
Huset lukkes derfor for al aktivitet indtil der er etableret forstærkning af loftet. Når Musikcafeens loft er forstærket, kan den fulde stueetage tages i brug igen.
 
Når understøttelsen er på plads, arbejder Køge Kommunes Ejendomsafdeling videre på sammen med en ekspert at undersøge, hvad der skal ske med konstruktionen i etageadskillelsen, så bæreevnen fremadrettet kommer på plads, uden brug af understøttelse.


- Særligt når man har med ældre bygninger at gøre, vil der ind i mellem være brug for at renovere. I 2019 var det taget på Teatersalen, der havde brug for en hjælpende hånd. Nu er det så loftet over Musikcaféens tur, siger Lene Møller Nielsen, formand for Teknik- og Ejendomsudvalget.
  

Renoveringen betyder, at en række planlagte arrangementer aflyses eller udsættes. Alle, der har købt billet, får særskilt besked om hvad det betyder for dem. Teaterbygningen forventer at åbne igen den 10. oktober.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje