Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Vær med til det første Køge Marina Trail-løb

Vær med til det første Køge Marina Trail-løb

22. oktober finder det allerførste Køge Marina Trail-løb sted. Deltagerne kan glæde sig til et motionsløb i fællesskab med andre løbere i de smukke omgivelser på Køge Marina og i den omkringliggende natur. Alle uanset niveau kan være med, du vælger selv distancen – og du kan tage din hund med.

Et fælles løb omkring bådehavnen, forbi amfiteatret i skoven og på stranden venter deltagerne i Køge Marina Trail, som finder sted for første gang den 22. oktober. 

Løbet holdes i samarbejde med Trails By Nordic Race, som arrangerer flere trailløb hvert år. Trailløb er kort sagt at ”løbe i sporet” og handler om at komme væk fra asfaltveje og fortove og i stedet flytte løbeoplevelserne ud i naturen.

- Jeg glæder mig over, at Køge Kommune kan præsentere endnu et ambitiøst sportsevent. Denne gang trailløb, hvor både den øvede og begynderen kan være med. Køge Marina Trail er et stævne med fokus på sport, fællesskab og natur. Jeg håber, at rigtig mange vil bevæge sig ud på ruterne og sammen opleve den skønne natur omkring Køge Marina på en anderledes måde, siger Ken Kristensen, formand for Køge Kommunes Kultur- og Idrætsudvalg. 

Skal du med? 

Alle kan være med til Køge Marina Trail uanset niveau. Du kan selv vælge frit mellem et løb på 5 km, 10 km eller 15 km. Elsker du også en god løbetur med din firbenede bedste ven, så er hundeheatet uden tvivl noget for dig. Ruterne er fuldt opmærkede til hundeejerne. 

Hvis du skal være med, så husk at holde pauser og nyd udsigten undervejs. Find gerne andre at løbe med for at dele glæden, og husk at passe godt på naturen, når I løber derude.  

Praktisk info:

Køge Marina Trail foregår søndag den 22. oktober på Køge Marina, Bådehavnen 1, 4600 Køge.
Løbene begynder kl. 10 - indtjekning fra kl. 9
Det koster 195 kroner at deltage i løbet, og der er plads til i alt 300 deltagere. Alle deltagere får medaljer.
Du kan læse mere om det praktiske og tilmelde dig Køge Marina Trail her: Sportstiming - TRAILS - Køge Marina 2023 

Pressekontakt:

Ken Kristensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune, telefon: 42 64 22 50

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje