Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Pressemeddelelser Badning i Køge Bugt frarådes fra Køge Marina til Solrød

Badning i Køge Bugt frarådes fra Køge Marina til Solrød

Urenset spildevand er blevet ledt ud i Køge Bugt på grund af et strømsvigt natten til søndag.

Al badning i Køge Bugt frarådes midlertidigt fra Køge Marina til og med Solrød, indtil badevandet er blevet analyseret og kan frigives igen. Badning frarådes, fordi Solrød Renseanlæg på grund af et strømsvigt har ledt urenset spildevand ud i Køge Bugt natten til søndag.

Embedslægen vurderer, at det ikke er en god idé at bade ved stranden, før badevandet er blevet analyseret. Køge Kommunes Vej, Park og Byrum sætter skilte op med badevarsling ved strandens badebroer, Ølsemagle Revle og på Køge Marina.

Heldigvis var der fralandsvind søndag, så det udledte spildevand er blevet ført væk fra stranden og er fortyndet betydeligt.

Solrød Kommune, som ligger tættest på udslippet, får taget analyser af badevandet mandag den 23. maj flere steder ved stranden. Der går som regel et par dage, før de har resultatet af analyserne. Køge Kommune informerer, så snart vi har resultatet fra Solrød på Køge Kommunes hjemmeside og på Køge Kommunes Facebookside.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje