Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Pressemeddelelser Bokseklubbens ildsjæl hædret med pris

Bokseklubbens ildsjæl hædret med pris

Formanden i Køge Bokseklub fik mandag Køge Kommunes Ildsjælepris. June Svendsens engagement og sociale bevidsthed giver bokseglæde til alle.

Både de treårige tumlinge og de voksne motionister kender hende – uanset om de bokser for den næste kamp, eller de bare kæmper for en bedre kondi. June Svendsen er blevet et samlingspunkt på tværs af holdene i Køge Bokseklub, fordi hun får mennesker til at mødes over sporten. I aftes blev hun hædret for sin flotte indsats som klubbens ildsjæl og formand gennem mere end 15 år.   

Ildsjæleprisen er en ny pris, som bliver uddelt af Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune fire gange om året for at hylde de frivillige ildsjæle i foreningslivet. Tidligere på året gik prisen til ildsjæle i Køge Kano & Kajak Klub og Skovtrop Spejderne i Bjæverskov og nu altså til June Svendsen i Køge Bokseklub, som ifølge indstillingen ikke ville have været, hvor den er i dag, uden hende.

- Køge Bokseklub er en af de foreninger, som virkelig viser, at det er muligt at favne bredt, både med små hverdagstiltag og sjove måder at bruge bokse- og motionstræningen på, men også med de mere langsigtede planer for særlige målgrupper. Det kan June Svendsen tage en stor del af æren for med sit utrættelige engagement. Meget af foreningslivet handler jo om at være inkluderende, så alle kan mødes om en fælles fritidsinteresse i idræt eller kultur, uanset hvad der ellers skiller dem ad i samfundet. Det bliver muligt med ildsjæle som June, så stort tillykke til hende med Ildsjæleprisen, siger Ken Kristensen, som er formand i Kultur- og Idrætsudvalget – og dermed også den glade giver af prisen.

Boksning med pizza og Parkinson

June Svendsens er ikke blot bokseklubbens formand. Hun er også træner og arrangør, og blandt hendes mange bedrifter tæller træningslejre, pizzaboksning og et særligt hold for boksere med Parkinson. Desuden har hun altid vist stor social ansvarlighed over for utilpassede unge og voksne i samarbejde med aktører som SSP, Broen og Helhedsplanen.  

Fra bestyrelsen i Køge Bokseklub lyder det, at June aldrig er længere væk end en sms, og at de aldrig har hørt et ”nej” fra hende.  

Derfor er June Svendsen en værdig modtager af Køge Kommunes Ildsjælepris, som ud over æren består af en flot gavekurv. 
Måske skal det være jeres ildsjæl i idræt, kultur eller fritid, som skal have den næste Ildsjælepris? Næste indstilling er den 7. september, så hold øje med kommunens hjemmeside. 

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje