Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Pressemeddelelser Fars Legestue åbner til fædre med småbørn i Køge Kommune

Fars Legestue åbner til fædre med småbørn i Køge Kommune

Fædre med børn i alderen 0-5 år kan se frem til aktiviteter og fællesskab hver onsdag i Fars Legestue, hvor også sundhedsplejersker og en fysioterapeut fast kigger forbi og svarer på spørgsmål.

Onsdag d. 25. oktober åbner Fars Legestue i Køge Kommunes Sundhedscenter - lige ved Køge Station. Her kan fædre komme og være aktive med deres barn og samtidig møde andre fædre. Tilbuddet er uforpligtende og åbent for alle fædre med børn i alderen 0-5 år.

Fars Legestue har åbent onsdage mellem kl. 12-14, og fædrene kan blot dukke op, som det passer. Sover den lille, så er der stadig mulighed for en kop kaffe sammen med de andre fædre - der er plads til barnevognen.

Legestuens tovholder, Forebyggende Rådgiver Kristian Trier, byder alle fædre velkommen og sørger for, at der er kaffe på kanden og legetøj til alle. Sundhedsplejersken kigger forbi hver gang mellem kl. 12:30-13:30, hvor der er mulighed for at stille sundhedsplejersken spørgsmål. Første onsdag i måneden fra kl. 12-13 kommer en fysioterapeut forbi legestuen, og her er det også muligt at stille spørgsmål og få inspiration til aktiviteter.

Fars Legestue er en del af Projekt F for Far i Køge Kommune, som er støttet af Egmont Fonden. Projektet har til formål at støtte fædre i at få en god barselsorlov og styrke den tidlige tilknytning til deres barn.

-         Jeg er glad for, at Køge Kommune kan være med til at skabe gode rammer for fædre og børn. Undersøgelser viser, at fædre ønsker at være mere aktive sammen med deres børn, men ikke altid ved, hvor de skal finde disse aktiviteter. Her er Fars Legestue et rigtig godt bud, siger formand for børneudvalget, Pernille Sylvest.

Legestuen holder åbent hver onsdag fra kl. 12-14 i Køge Kommunes Sundhedscenter, Rådhusstræde 10C, 2. sal, 4600 Køge. Bemærk, at legestuen holder lukket på helligdage og i skolernes ferie. I skolernes sommerferie holder legestuen kun lukket i ugerne 28-29-30.

Pressekontakt: Pernille Sylvest 60 70 37 03, formand for børneudvalget Køge Kommune.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje