Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Pressemeddelelser Fjernvarmearbejder på Fændediget

Fjernvarmearbejder på Fændediget

Borgerne på Fændediget i Køge by får nu gravet ud til fjernvarme. Det kan betyde forsinkelser for biltrafikken på ruten i perioden fra slutningen af november til midten af maj 2023.

Fra slutningen af november begynder Køge Fjernvarme/VEKS at grave ud til fjernvarme på Fændediget i den centrale del af Køge by. Arbejdet medfører, at der vil være begrænset plads til biltrafikken, og at der derfor vil blive opsat midlertidigt lyssignal på vejen. Det betyder, at bilister kan forvente kø og længere køretider på strækningen. 

- Vi er alle sammen glade for, at flere kan få en både grønnere og billigere varmeforsyning. Det kan så også betyde, at der må være lidt tålmodighed på de steder, hvor der graves. Det gælder jo især på de mere trafikerede strækninger i Køge by som Fændediget, siger formand for Teknik- og Ejendomsudvalget Lene Møller Nielsen.

Første etape af gravearbejdet er planlagt til at begynde i slutningen af november, herpå følger yderligere to etaper, hvoraf den sidste forventes afsluttet midt i maj næste år. Politi og beredskab vil altid kunne passere.

Arbejdet udføres for VEKS af Årsleff A/S

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje