Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Pressemeddelelser Køge Kommune fejrer medaljevindere 2022 - husk tilmelding

Køge Kommune fejrer medaljevindere 2022 - husk tilmelding

Har du eller en fra din forening vundet en medalje ved et dansk eller internationalt mesterskab? Så husk at melde vinderen til arrangementet fredag den 20. februar, hvor Køge Kommune fejrer de dedikerede medaljetagere.

Køge Kommune er stolte af de dygtige og dedikerede idrætsudøvere, som hvert år tager flotte medaljer ved idrætsstævner både hjemme og i udlandet. Fredag den 20. januar 2023 hylder Køge Kommune de lokale vindere, som er enten bosat i Køge Kommune eller som repræsenterer en forening i kommunen og som har vundet medaljer ved et dansk eller internationalt mesterskab enten i november og december 2021 eller i løbet af hele 2022. 

- Vi vil gerne vise vores dygtige idrætsudøvere, hvor stolte vi er af dem og deres indsats. Det, at vinde en medalje, kræver vedholdenhed og et engagement, som er prisværdigt. Samtidig er vores vindere rollemodeller for en masse andre mennesker, både voksne og børn, som gerne vil dyrke idræt – så der er mange gode grunde til at fejre medaljevinderne, siger borgmester Marie Stærke.

Også formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Ken Kristensen ser frem til at hylde medaljetagerne:

- Vi har heldigvis så mange stærke idrætsforeninger her i Køge Kommune – foreninger, som formår at skabe gode betingelser for bredden, men som i høj grad også evner at fostre de medaljevindere, som går forrest med deres præstationer. Jeg glæder mig meget til at fejre vindernes helst særligt indsats, som har ført dem hele vejen på podiet i deres idrætsgren, siger Ken Kristensen.

Arrangementet afholdes fredag den 20. januar i Køgehallerne, Ved Stadion 2b, 4600 Køge, hvor Køge Kommune og Køgehallerne er vært. Arrangementet varer fra kl. 16:00 – 17:30, men dørene åbner allerede kl. 15, og deltagerne opfordres til at komme i god tid, da de skal registreres og være på plads kl. 16:00. 

De fremmødte medaljevinderne vil modtage en gave fra Køge Kommune. 

Medaljerne skal være vundet ved et forbunds- eller organisationsmesterskab og på højest rangerende niveau. Det vil sige officielt DM, NM, EM, VM eller OL i højeste division/række. 

Tilmelding og kontakt

Foreninger eller enkeltpersoner skal tilmelde medaljevinderne inden den 15. januar 2023. Læs mere om tilmelding på www.koege.dk/medalje. Har du spørgsmål, skal du kontakte Køgehallerne på info@koegehallerne.dk eller 56 65 27 22.


Pressekontakt
Marie Stærke: 24 90 20 00
Ken Kristensen: 42 64 22 50

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje