Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Pressemeddelelser Kom til borgermøde om udviklingen i Hastrup Øst

Kom til borgermøde om udviklingen i Hastrup Øst

Hvordan skal den nye bydel i Hastrup Øst se ud? Hvad kendetegner den gode by? Og hvordan skal området hænge sammen med den eksisterende by?

Køge Kommune arbejder på en helhedsplan for Hastrup Øst, beliggende sydøst for banen, vest for Egøjevej og nord for Husmandsvejen. Området omfatter også Køge Fælles Jorde, som ligger i den nordligste del af området, nord for diget. Her spirer et helt nyt boliglaboratorium, som afsøger mulighederne for bæredygtigt byggeri. Området syd for diget skal rumme nye boliger, fælles rekreative områder og fælleshuse, så der er masser af spændende ting at tage stilling til; hvor skal der anlægges veje og stier – hvordan skal fremtiden for Orkestervej se ud? Hvilke typer af huse skal bygges, hvad skal være fælles og hvad er privat – og hvordan sikrer vi bedst muligt en bæredygtig bydel, der hænger godt sammen med den eksisterende by.
Alt det og meget mere vil der være mulighed for at drøfte på borgermødet sammen med nuværende Hastrup-borgere og andre interesserede, politikere samt repræsentanter fra kommunen.

Workshoppen løber af stablen:
Mandag den 23. maj 2022, kl. 17:00 – 19:00 i Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge.
Der vil være sodavand og en snack. Alle er velkomne til at deltage, og vi glæder os til at se jer.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje