Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Pressemeddelelser Landsbypuljen 2022 er nu åben for ansøgninger

Landsbypuljen 2022 er nu åben for ansøgninger

Trænger fællesarealerne til en forskønnelse? Drømmer I om at forskønne byens gadekær eller måske at afholde et særligt kulturarrangement? Nu er Landsbypuljen 2022 åben for ansøgninger til og med den 10. august 2022.

I Køge Kommune er vi stolte af vores mange landsbyer – og som vanligt er der penge i Landsbypuljen til at styrke og udvikle landdistrikterne med tilskud til konkrete projekter og aktiviteter.

Puljen kan søges af landsbylaug, borgerforeninger eller andre med relationer til landsbyer og det åbne land, og projekterne kan være alt fra etablering af bålfaciliteter, over forsamlingshuse til koncerter eller foredrag. 
Der er ikke fastsat kriterier på forhånd, så Klima- og Planudvalget vil tage konkret stilling til og udvælge hver enkelt ansøgning. Det forventes, at udvalget tager stilling til ansøgningerne på udvalgsmødet i september 2022.

- Det har været en fornøjelse af følge de fine projekter, som Landsbypuljen har været med til at sætte i søen igennem årene. Der er et fantastisk lokalt funderet engagement blandt borgerne rundt omkring i vores smukke landsbyer, så jeg ser meget frem til at se nye forslag til nye initiativer, siger formand for Klima- og Planudvalget, Niels Rolskov.

Krav til ansøgninger

Ansøgningsfristen er onsdag den 10. august 2022. I ansøgningen skal indgå beskrivelse af projektet med formål og målgruppe, beskrivelse af det forventede bidrag til den lokale udvikling, den fysiske placering, billeder eller anden visualisering af projektet, budget herunder ansøgte støttebeløb og forventede driftsomkostninger. Ansøgningen sendes i én samlet mail til tmf@koege.dk. Projekter, der tildeles støtte fra puljen, skal godkendes og eventuelt tillades af kommunens Teknik- og Miljøforvaltning, før de bliver sat i gang – den tilladelse er projektansøger ansvarlig for at indhente.

Spørgsmål kan stilles til Køge Kommunes Plan-, Byg- og Miljøafdeling på 56 67 62 21 / 56 67 67 67 eller tmf@koege.dk

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje