Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Pressemeddelelser På besøg i den lille sport

På besøg i den lille sport

Sjippetovet fik et ekstra sving, da Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune mandag besøgte SGA Rope Skipping i Lille Skensved.

Når talen falder på foreningsidræt, så tænker mange mennesker på fodboldstøvler, grønsvær og svømmebassiner. Men sådan behøver det ikke at være, mener man i SGA Rope Skipping Team, hvor 13 børn og unge mellem 10 og 21 år træner flittigt med sjippetovet flere gange om ugen. Faktisk så flittigt, at træner Monika Eriksen havde inviteret et nysgerrigt Kultur- og Idrætsudvalg forbi træningen mandag eftermiddag.

- Vi vil rigtig gerne rundt og besøge vores idræts- og kulturliv. Selvom vi kender mange af områderne og foreningerne i forvejen, er det altid dejligt at blive yderligere inspireret. Derfor takkede vi straks ja, fordi vi er meget glade for det mangfoldige kultur- og idrætsliv, der udfolder sig i kommunen. Selvom ikke alle sportsgrene og arrangementer tiltrækker hundredvis af mennesker til sig, har vi stadig en masse forskellige tilbud, og alle vil kunne finde noget, der falder i deres smag - uanset niveau. Det er en god måde at blive en del af fællesskabet og hermed blive en del af noget større, siger formand i Kultur- og Idrætsudvalget Ken Kristensen, som også var glad for at komme lidt rundt i kommunen.

- I Kultur- og Idrætsudvalget vil vi gerne rykke ud af rådhuset, hvor de mennesker, der bor i kommunen, lever deres liv, og i vores tilfælde, særligt fritidslivet, siger han.

Køge Kommune er visionskommune for Bevæg dig for Livet. Det betyder, at kommunen forpligter sig til at inspirere til mere bevægelse i hverdagen – også ved hjælp af de knapt så kendte sportsgrene.

Det kan godt være, at Rope Skipping ikke er så kendt i den brede befolkning. Men teamet i Lille Skensved gør det ganske godt, når de sjipper med flere tov samtidig, i hold serier og hastigheds discipliner. Faktisk har de hold i landets bedste division, og i år 2020 haft hele 2 Danmarksmestre i disciplinen 2 i et tov. 

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje