Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Pressemeddelelser Testcenter flyttes til Køge Nord

Testcenter flyttes til Køge Nord

Med genåbningen flytter kulturen igen ind i Teaterbygningen. Derfor lukker stedets nuværende testcenter på søndag og rykker ud til hurtigtestcentret i Køge Nord.

Fra den 17. januar skal du igen en tur forbi Køge Nord Sportscenter på Skolevej 7, når du skal have foretaget en hurtigtest for Corona.  

Årsagen ligger i genåbningen af kulturlivet, som også Teaterbygningen i Køge centrum er en del af. Stedet skal nu igen huse kulturelle arrangementer, og samtidig bliver hurtigtest rykket til et sted med større og bedre kapacitet. 
 
I weekenden før jul blev Falcks hurtigtestcenter i Køge Nord opgraderet med større og bedre lokaler til at huse de mange borgere med behov for en test over julen og ind i det nye år – og her er altså fortsat åbent for hurtigtests alle ugens dage fra kl. 8.00 til 20.00.  

 
Der er også mulighed for PCR-test 

Endelig er det muligt at få en PCR-test, hvis du bestiller tid i forvejen til PCR-testcentret på Sandvadsvej 1. 

Centret har åbent alle hverdage fra klokken 8-20 og i weekender fra 8-16. Følg med i den aktuelle status på testcentre i Køge Kommune her  

Hvis du skal have taget PCR-test på Sandvadsvej, vil det være muligt at tage offentlig transport næsten til døren. Der er nemlig sat et midlertidigt busstoppested op på Egedesvej ud for Sandvadsvej, hvor linje 121 kører. 

 

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29 18 93 74
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje