Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Pressemeddelelser Testcentre lukkes ned

Testcentre lukkes ned

Coronavirus er ikke længere en samfundskritisk sygdom. Derfor ophører restriktionerne, og Region Sjælland lukker to hurtigtestcentre i Bjæverskov og Borup.

Epidemikommissionen har besluttet, at Coronavirus ikke længere kategoriseres som samfundskritisk sygdom. Det betyder, at efterhånden som de lovpligtige restriktioner om Coronapas og mundbind også ophører, vil behovet for at blive hurtigtestet for virus falde. 

Derfor lukker Region Sjælland dele af testkapaciteten hos Falcks hurtigtestcentre ned. 

Første nedlukning sker i Skovbohallerne i Bjæverskov, hvor sidste åbningsdag er mandag den 31. januar. Her vil det være muligt at blive testet frem til kl. 19.00.

Ugen efter – mandag den 7. februar – er det testcentret i Aktivitetscentret i Borup der også lukker og slukker kl. 19.00.
Stadig mulighed for hurtigtest
Det vil dog stadig være muligt at få foretaget hurtigtest i Køge Nord Sportscenter på Skolevej 7. Her er åbningstiderne foreløbigt 8-20 alle dage. 

Brug hjemmetest og få bekræftelse med PCR

For at begrænse den smitte, som stadig er i samfundet, opfordrer sundhedsmyndighederne til at bruge flere hjemmetest. 

Hvis I har brug for at få bekræftet et positivt svar på hjemmetest eller hurtigtest, vil der stadig være åben for PCR-test med tidsbestilling på Sandvadsvej 1 i Køge. 

Følg med i den aktuelle status på testcentre i Køge Kommune her  

Hvis du skal have taget PCR-test på Sandvadsvej, vil det være muligt at tage offentlig transport næsten til døren. Der er nemlig sat et midlertidigt busstoppested op på Egedesvej ud for Sandvadsvej, hvor linje 121 kører. 

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje