Skip til hoved indholdet
    Hjem Virksomhed Opstart og ændring af virksomhed Flyt din virksomhed til Køge

Flyt din virksomhed til Køge

Der er mange fordele ved at drive virksomhed i Køge Kommune

Rammer i verdensklasse

Køge Kommune ligger, hvor internationale transportkorridorer møder metropolen København/Malmø. Det giver vores virksomheder let adgang til hele verden og et stort nært marked for kvalificeret arbejdskraft, varer og tjenesteydelser.

Håndholdt erhvervsservice

I Køge Kommune sætter vi pris på vores virksomheder og de arbejdspladser, som de skaber. Derfor bestræber vi os på at levere service i øjenhøjde og har et tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv.

For de virksomheder, der måske har flere spørgsmål eller lidt komplicerede sager har vi etableret én indgang. Her kan du som virksomhed henvende dig på enindgang@koege.dk  hvorefter vi hurtigt vender tilbage for at få afstemt forventninger, ønsker og muligheder konkret i forhold til din sag. 
Hvis du ønsker at drøfte spørgsmål om start eller drift af virksomhed eller måske ønsker at møde andre virksomheder fra Køge Kommune, så er Fonden Connect Køge klar med hurtig og kompetent vejledning. Connect Køge varetager bl.a. den lokale erhvervsservice for Køge Kommune og kan træffes på Connect Køges hjemmeside.

En aktiv erhvervspolitik

I samarbejde med det lokale erhvervsliv arbejder Køge Kommune hårdt for at sikre, at Køge Kommune fortsat er en kommune i en bæredygtig og dynamisk udvikling. Vi arbejder målrettet med virksomheder og investorer for at imødekomme deres behov og for at skabe flere arbejdspladser.

Lad din virksomhed vokse med Køge

Har du lyst til at høre mere om din virksomheds muligheder i Køge Kommune, så kontakt Erhvervsudviklingschef Jens Abildlund:

Telefon: 28 79 27 34 eller send en mail her.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje