Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Aktuelle nyheder og pressemeddelser Havets Folkemøde vender tilbage – sæt kryds allerede nu

Havets Folkemøde vender tilbage – sæt kryds allerede nu

Lørdag den 24. august kl. 11-16 holder Køge Bugt Alliancen og Danmarks Naturfredningsforening i fællesskab Havets Folkemøde i Strandparken i Brøndby Strand. Borgmester i Køge Kommune, Marie Stærke, glæder sig over, at der bliver fuldt op på sidste års succes

I Danmark elsker vi havet, men vi passer ikke altid lige godt på det. Vores havmiljø og kystnære områder er udfordrede af både forurening og klimaforandringer og har det lige nu rigtigt skidt. Så der er brug for særlig opmærksomhed på havmiljøet – ikke mindst i Køge Bugt, som er hårdt presset.

Derfor byder de syv kommuner i Køge Bugt Alliancen sammen med Danmarks Naturfredningsforening igen i år velkommen til Havets Folkemøde:

-    Det var en meget fin oplevelse sidste år, hvor vi på Køge Marina havde debut for Havets Folkemøde med et fint fremmøde. Arrangementet er en rigtig god anledning til at samles og blive klogere på havmiljøet i Køge Bugt og på, hvordan vi passer godt på bugten, samtidig med, at både voksne og børn kan have en hyggelig dag sammen, siger borgmester i Køge Kommune, Marie Stærke.

24. august – kom og hør mere

Havets Folkemøde bliver en spændende dag i havets og bugtens navn. Her vil være aktiviteter for både store og små og indholdsrige debatter om fremtiden for vores fælles hav, med deltagelse af kendte profiler og ildsjæle.

Der vil på folkemødet blive sat fokus på, hvordan vi værner vi om de fisk, bunddyr og planter, der stadig lever i bugten og på hvordan, vi får genoprettet balancen i havet og genskabt det marine liv, der er forsvundet. Det er kun på den måde, vi igen vil kunne fange fisk i vores bugt og bade med mindre fedtemøg på vores strande.

Havets Folkemøde løber af stablen lørdag den 24. august kl. 11-16 i Strandparken i Brøndby Strand – arrangeret af de syv kommuner i Køge Bugt Alliancen og Danmarks Naturfredningsforening.

Arrangementet er gratis - nærmere program og yderligere information følger og vil blandt andet kunne findes på Køge Bugt Alliancens hjemmeside.
Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje