Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Ny chef for dagtilbud og skole i Køge Kommune

Ny chef for dagtilbud og skole i Køge Kommune

Det bliver Lars Nedergaard, der kommer til at lægge linjerne for dagtilbuds- og skoleområdet i Køge Kommune. Lars har tidligere været centerchef for dagtilbud og skoler i Næstved Kommune.

Køge Kommune har ansat Lars Nedergaard som chef for dagtilbuds- og skoleområdet pr. 1. april 2023. Lars har i syv år været centerchef for dagtilbud og skoler i Næstved Kommune, og har derfor stor indsigt i begge de områder.
 
Lars Nedergaard er uddannet lærer og har mange års erfaring som lærer og skoleleder. Lars har tillige erfaring med arbejdet i faglige organisationer som kredsstyrelsesmedlem/TR og som næstformand for den lokale skolelederforening. 

- Stillingen er en drømmestilling, hvor jeg, sammen med borgere, medarbejdere, organisationer og politikere, vil gøre alt for at medvirke til, at Køge Kommunes gode udvikling fortsætter. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i arbejdstøjet og blive en del af et stærkt hold, siger Lars Nedergaard.
 
Den tidligere erfaring som chef for de to områder vil være en stor fordel, idet Køge Kommune samtidigt med, at Lars begynder i stillingen, sammenlægger de to områder, der tidligere har haft hver sin chef.
 
- Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at rekruttere en leder, der i den grad har de kompetencer, der skal til for at fortsætte vores arbejde med at skabe de bedste rammer for børn i dagtilbud og skole i Køge Kommune, siger Henrik Laybourn, direktør for Børne- og Uddannelsesforvaltningen.
 
Lars Nedergaard bor i Næstved og interesserer sig for naturen, mad og sport, som tidligere divisionstræner i Danmark og landstræner på Færøerne i håndbold.

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje