Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Nyheder Sommersjov 2023 er åben for tilmeldinger

Sommersjov 2023 er åben for tilmeldinger

Det bugner med sjove og lærerige oplevelser i årets Sommersjov, hvor børn mellem fem og 16 år kan tilmelde sig masser af aktiviteter i skolernes sommerferie.

Skal dit barn på skattejagt, fange sin første fisk, svinge i tarzantorve, eller var det noget med en koncert for hele familien? Så er det nu, I skal melde jer til aktiviteterne i årets Sommersjov, som finder sted fra den 24. juni til den 12. august 2023. Tilmeldingen foregår på www.sommersjovkoege.dk

Køge Kommune byder sammen med kommunens kulturinstitutioner og foreninger velkommen til årets Sommersjov, og programmet giver både plads til de populære tilbud fra tidligere år og helt nye oplevelser.

- Det er en fornøjelse igen i år sammen med institutioner og foreninger at kunne byde skolebørnene velkommen til en masse muligheder for gode og sjove oplevelser. Sommersjov er for alle – også børn, som måske ikke allerede har erfaring med foreningslivet. Fællesskabet omkring de gode oplevelser er i højsædet, og Sommersjov kan også være en mulighed for at finde en ny interesse, som kan dyrkes sammen med andre og være en vej til nye relationer og venskaber. Derfor håber jeg, at rigtig mange vil melde sig til aktiviteterne, så Sommersjov kan være med til at give Køge Kommunes børn en sjovere sommer, siger Ken Kristensen, der er formand i Kultur- og Idrætsudvalget i Køge Kommune. 

Sommersjov med plads til fuld fart og fordybelse

Der er mange muligheder i årets Sommersjov – fx inviterer bibliotekerne til hyggelig børnejazz, familiekoncerter, læseudfordringer eller sommersjov med VR-briller. Man kan også komme med ud i naturen og finde inspiration i årstiden til kunstværker, afprøve tekstiltryk eller sy tøjdyr i forskellige farver og hækle små fantasidyr og tasker.

Som noget nyt vil naturskolerne i Køge lave et fælles arrangement, der sætter fokus på havmiljøet i Køge Bugt. De modige kan klappe store fisk, fange forskellige dyr i vandkanten, gå på opdagelse og dissekere større fisk for at undersøge deres organer.

Se alle mulighederne og meld dit barn til gratis sommeraktiviteter på www.sommersjovkoege.dk

Pressekontakt:

Ken Kristensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget, telefon 42 64 22 50

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje