Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Pressemeddelelser Få svar på spørgsmål om ukrainske flygtninge i Køge Kommune

Få svar på spørgsmål om ukrainske flygtninge i Køge Kommune

”Hvordan hjælper jeg bedst ukrainske flygtninge? Jeg vil gerne donere tøj, hvordan gør jeg?” Flere end 100 borgere har henvendt sig med spørgsmål og tilbud om hjælp til de ukrainske flygtninge, der på sigt kommer til kommunen. Nu er der oprettet en informationsside under Center for Dansk og integration, hvor interesserede kan finde svar på en række spørgsmål.

På en ny side under Center for Dansk og Integration kan man nu se svar på en række spørgsmål, som borgerne har stillet, siden det blev klart, at der ville komme ukrainske flygtninge også til Køge Kommune.
 
- Vi vil gerne hjælpe kommunens borgere til bedst muligt at orientere sig i situationen, som jo er meget særlig. Det er klart, at det afføder spørgsmål, og vi vil gerne gøre det så nemt som muligt at finde svarene, så borgerne også kan bidrage til at give flygtningene den bedste start på deres tid her i Køge Kommune, siger Mette Wigand Bode, formand for Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget.
 

114 borgere har henvendt sig til Køge Kommune via Center for Dansk og Integration med spørgsmål og ønsket om at hjælpe ukrainske flygtninge. 
 
Se den nye informationsside her: Ukraineindsatsen
Siden opdateres løbende med nye relevante informationer. 
 
Har man et Ukraine-relateret spørgsmål, siden ikke giver svar på, kan Køge Kommune fortsat kontaktes via Center for Dansk og Integration på denne mail: ukraine@koege.dk

 

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje