Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Parkering, trafik og veje Parkering Parkering af el-bil, lastbil, campingvogn, trailer og motorcykel

Parkering af el-bil, lastbil, campingvogn, trailer og motorcykel

Læs regler for, hvor og hvordan du må parkere din el-bil, lastbil, campingvogn og motorcykel i Køge Kommune

Lastbiler og busser

Rundt om i Kommunen findes parkeringspladser, hvor du må parkere en lastbil. Parkeringspladserne er markeret med særlig skiltning. 

Læs om, hvordan du parkerer med lastbil og bus, hvilke regler der gælder og se et kort over, hvor der findes lastbil- og busparkeringspladser på siden: Regler for lastbil- og busparkering i Køge Kommune.

Oversigtskort

Kort der viser placering af parkeringspladser for lastbiler. I søgefeltet i øverste højre hjørne, kan du skrive et vejnavn og finde den nærmeste parkeringsplads for lastbiler:

Campingvogne, trailere og andre påhængskøretøjer

Campingvogne, trailere og andre påhængskøretøjer (over 3500 kilo) må ikke parkeres på offentlige parkeringspladser. Inden for byzoneskilte må du kun parkere din campingvogn, trailer eller andre påhængskøretøjer på hverdage i dagtimerne, nærmere bestemt i tidsrummet klokken 06-18.  Lørdage, søndage og helligdage, samt aften og nat på hverdage (klokken 18-06) er det ikke tilladt og parkere på offentlige- og private fællesveje.

El-biler

I Køge Midtby, Skandinavisk Transport Center, Sjællands Universitetshospital og Den Hvide By findes parkeringspladser, hvor du kan parkere og oplade din el-bil. Parkering ved ladestander foregår efter samme regler som almindelig parkering, eventuelt med betaling og/eller tidsbegrænsning.

Oversigtskort

Kort der viser placering af parkeringspladser med el-ladestandere. I søgefeltet i øverste højre hjørne, kan du skrive et vejnavn og finde den nærmeste el-ladestander:

Motorcykler

Som udgangspunkt gælder de samme parkeringsregler for motorcykler, som for alle andre motorkøretøjer. 

Parkeringsteamet

Torvet 1, 4600 Køge

Åbningstider og telefontider

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje