Skip til hoved indholdet
    Hjem Om Køge Kommune Presse og kommunikation Nyheder og aktuelt Pressemeddelelser Virksomhed: giv dine input til fremtidens erhvervspolitik

Virksomhed: giv dine input til fremtidens erhvervspolitik

Køge Kommunes nye erhvervspolitik skal drive en god dialog og sikre stærke samarbejder mellem kommune og erhvervsliv. Politikken er i høring, og nu inviteres kommunens virksomheder til at komme med input på et møde den 6. februar.

I begyndelsen af december sendte Køge Kommune en ny erhvervspolitik i høring. Indholdet er udarbejdet i tæt samspil med kommunens virksomheder, uddannelsesinstitutioner og arbejdsmarkedets parter, og nu inviteres erhvervslivet til en trykprøvning af indholdet, før byrådet godkender politikken sidst i marts.
Høringsmødet for erhvervspolitikken faciliteres af Køge Kommune i samarbejde med Connect Køge og foregår tirsdag den 6. februar klokken 16 – 19 på Fomaco, Sandvadsvej 9, 4600 Køge.

-    De bedste politikker bliver indgået i dialog med dem, det handler om. Derfor er jeg meget glad for, at vi hele vejen gennem udfærdigelsen af erhvervspolitikken, har mødt en solid opbakning fra virksomhedsejere, der har spillet flittigt ind med holdninger og viden om hvad, der er vigtigt for erhvervslivet i Køge Kommune. Nu er vi tæt på, at byrådet skal godkende politikken. Det er altså ved at være sidste chance for at give sin mening til kende, og jeg håber, at rigtig mange virksomhedsejere vil møde op og byde ind, siger borgmester Marie Stærke.

-    Jeg er stolt over, at vi i Køge Kommune kan indgå så stærkt et samspil med erhvervslivet, og jeg håber på at se rigtig mange virksomhedsejere til nogle produktive timer, hvor vi får vendt erhvervspolitikken, siger Mette Wigand Bode, formand for Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget. 
Borgmester Marie Stærke og udvalgsformand Mette Wigand Bode deltager begge på høringsmødet.

Program

Kl. 16.00 Velkomst og intro til dagens program, v/direktør Allan Munch, Connect Køge 
Kl. 16.05 Et stærkt erhvervsliv i en stærk kommune v. borgmester Marie Stærke
Kl. 16.15 Hvad betyder en god erhvervspolitik for virksomhederne v/direktør Sebastian Müller, Fomaco 
Kl. 16.30 Forslag til ny erhvervspolitik, v/formand for Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget, Mette Wigand Bode 
16.50: Kom med dine bemærkninger til den nye erhvervspolitik. Deltagerne byder ind gennem forskellige fokusområder
18.45 – 19.15: Netværk og sandwich

Se det fulde program og muligheden for tilmelding her

Det er også muligt at indsende et skriftligt høringssvar til politikken frem til 16. februar. Høringssvar kan gives her

Hold dig opdateret om Køge Kommune

Køge Kommune
Torvet 1
DK-4600 Køge
CVR-nr. 29189374
Akut hjælp

Telefon: +45 56 67 67 67
raadhus@koege.dk

Rådhusets åbnings- og telefontider

Nyttige genveje